banner

JULKLAPPSTIPS

Senaste nytt och helt klart superaktuellt är att du kan handla julklappar av mig här på Marja productions! Butiken är fortfarande mycket liten och kan för tillfället bara erbjuda två betalningsmetoder, swish och banköverföring. Men jag jobbar på att förbättra detta.

Nytt i shoppen är att jag tagit fram två bildmallar för namntavlor - Räven och Ugglan. Samma grund, men med olika djur och färgskala. Allt för att det ska vara så enkelt och billigt som möjligt för dig att skaffa dig en personlig illustration att ge bort eller behålla själv. Om du vill ha ett print tillägnat ett specifikt barn (istället för något av dessa exempelbarn) så handla helt enkelt ditt eget exemplar (print alltså, ej barn) i butiken, maila mig namn och övrig födelseinformation du vill ska stå med, så levererar jag en namntavla i A3-storlek till din hemadress. Beställ innan femte december för att garantera att du har den innan jul!
 
OBS! Handskriven text som ingår i köpet är: Namn, födelsedatum, längd och vikt. För övriga ändringar i bilden, som innebär mer arbete för min del, tillkommer en extra avgift. Om du har egna önskemål på motiv och design - kontakta mig för prisuppgift!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-